Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tempish

Tempish Ignis 230 Løbehjul Til Voksne

DKK 749,-
(8)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Beskrivelse

Tempish Ignis er en serie af transport løbehjhul, med store hjul. Denne 230-model refererer til hjulstørrelsen på 230mm. Med store hjul på et løbehjul, er det langt lettere at forcere grov og ujævnt køreunderlag.

Styret kan foldes ned, så du med lethed kan gøre løbehjulet kompakt nok til kan bringe det inde med dig, når du ankommer til din destination. Ydermere kan baren på dette Tempish løbehjul også justeres i højden, så du med sikkerhed kan finde en behagelig højde, selv til lange ture.

Ignis er lavet af aluminium hovedsagelig, så det er også let. Den fjederbelastede bremse gør det let at sænke farten eller stoppe helt.

Specifikationer
Total højde:
101cm
Hjuldiameter:
180mm, 230mm
Deck design:
Sammenklappeligt
Maks. brugervægt:
100kg
Deck længde:
36cm (14.17")
Materiale:
Aluminium
Headset-type:
Non-integrated
Forgaffel type:
Med gevind
Bar materiale:
Aluminium
Bar bredde:
400mm
Clamp størrelse:
Double
Hjulprofil:
Rund
Kerne materiale:
Nylon
Kerne design:
Spoked
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Bremse type:
Bolt/Fjeder
Samling:
Delvis samlet
anmeldelser   (8)
Min søn fik dette løbehjul i adventsgave. Allerede en uge efter han fik det kunne det ikke slåes sammen. Nu må han tage det med sig rundt uden at slå det sammen
Berit Frederiksen (Ølstykke)
28-12-2017
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Vi beklager mange gange at I har oplevet nogle udfordringer med løbehjulet. Vi har sendt jer en email angående sagen, og afventer svar jer :)
Rsk levering. God kvalitet
Cecilie Hole (HAREID)
30-12-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Synes den er litt for lav, henger igjen på litt ugjevn vei. Må trykke ganske hart på bremse for å stoppen, litt vanskelig for barna. Ellers veldig fornøyd.
Yusuf Demir (Larvik)
31-05-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Handelen gikk raskt og greit, og varen virker bra. Jeg er spent å se hvordan kvaliteten er over tid.
Alexander Bigum (Halden)
15-10-2017
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Bromsen tar inte alls när det är blött ute. Vid kontakt med SkatePro uppges att man inte skall använda sparkcykeln vid blött väglag. Detta framgår inte av produktinformationen på hemsidan. Sparkcykel med stora hjul marknadsförs som ett fordon lämpligt för transport. Min uppfattning är att det inte heller verkar finnas någon vilja från SkatePro:s sida att rätta till misstaget, tex återköp av sparkcykeln.
S. Nyberg (Kungsbacka)
07-03-2018
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Alla produkter som vi säljer som använder kullager av något slag rekommenderar vi inte att de ska användas om det är vått ute, då det kan komma in vatten i kullagret som i sin tur orsakar rost. Jag förstår att du har problem med att bromsen inte fungerar när det är vått ute och det är helt enkelt för att vattnet då fungerar som ett "smörjmedel", så att bromsen inte får grepp om hjulet.
Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Vis alle 8 anmeldelser