Vinterudsalg
Spar op til 60%  -  Mere end 1000 nedsatte varer!  -  Klik her
×
MENU

Junior

  Filter
Mærker
Størrelse
Type

Skiundertøj holder børnene varme og tørre

Termisk undertøj, også kendt som skiundertøj, er en vigtig del af en god dag på bjerget. Termisk undertøj er grundlaget, der skal holde dig varm og tør hele dagen. Det er specielt vigtigt når du er et barn, der leger ude i sneen eller på ski oppe på bjerget.

Bundlaget

Det er det lag af tøj som er helt ind til kroppen. Den primære funktion af bundlaget er at holde dine børn tørre og varme, når i er ude hele dagen på pisterne. I modsætning til "gammeldags" langt undertøj til børn, fører termiske undertøj sveden og fugt væk fra huden. Moderne termiske klæder til børn består af lange underbukser og en langærmet trøje.

Udover lange underbukser og langarmet trøje, så vil du finde strømpebukser og nakke gaiters for børn i denne kategori. Det termiske undertøj og andet beklædning finder du i denne kategori der er designet i skarpe farve og med sjov grafik, som børnene vil elske.

Tænk som et løg

Beklædning i lag er en god måde at klæde sig, når du er ude på pisten hele dagen. Vejret er måske koldt og blæsende, når du starter med at stå på ski, men vejret kan hurtigt skife til at være varmt og solrigt. Beklædning i lag giver dig muligheden for at tage et lag eller to af, så dine børn ikke koger over, på den anden side kan du altid tilføje et ekstra lag hvis han/hun fryser eller vejret bliver dårligt.

En dag ude

Det er ikke kun når du er ude på ski, at termisk børneundertøj er nyttigt. Et godt sæt af lange underbukser er også vigtigt, hvis dine børn kan lide at lege underfor og have det sjovt i de kolde måneder af efteråret og vinteren.