Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu

Black & White Komplet Skateboard

(19)
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Komplet skateboard, med meget konkavt deck for optimal kontrol.
Hårde hjul og hurtige kuglelejer giver god fart. Perfekt til park & street skating.
V-type Trucks.

Specifikationer

Deck bredde:
8" (20.3cm)
Deck længde:
31.5" (80cm)
Deck materiale:
Canadisk ahorn, 7-ply
Deck specificationer:
Dobbel kick-tail
Hjuldiameter:
52mm
Hjulbredde:
30mm
Hjul hårdhed:
100A
Kugleleje præcision:
ABEC-7
Konkav:
Høj
Truck type:
Standard kingpin, Standard hanger
Hangerbredde:
129mm (5")
Griptape:
Pre-gripped
Vægt:
2300g
Maks. brugervægt:
100 kg
Vis alle

anmeldelser   (19)

Et ok board.
Pia Schmidt (Nordborg)
13-05-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Mega godt board. Alle fra klubben kan lide den.
Viktor Vissing Nonbo
16-04-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Godt skateboard, dog knirker trucks'ne meget. Jeg har kun haft boardet i omkring 2 uger og dets truck knirker meget bare boardet drejer meget lidt. Ærgeligt, for det er ellers et fedt board og det kører godt.
Jonathan Larsen
15-04-2014
Bedømmelse: 2 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Det er meget normalt at skateboards knirker. Det sker fordi de bushings el. truckgummiet der sidder på dine trucks gnider op af truckens hanger, som skaber
denne knirke lyd. Man kan prøve at justere hvor stramt man har sine trucks, da
det nogle gange kan få gummiet til nærmest at falde lidt mere på plads. Hvis lyden er meget slem er du velkommen til at sende os en mail (gerne med en film af lyden)
så skal vi nok se på sagen for dig.

-SkatePro, Sebastian
Jeg fik skateboardet i julegave, og jeg var enormt glad for det. Boardet kørte godt, og der var ingen problemer. Men 4 måneder efter, som ca. Er i den her uge, begynder boardet at gå i stykker. Efter jeg har forsøgt mig med en pop shuvit, som er et enkelt trick, begyndte det at gå i stykker. I dag var jeg udsat for at mine trucks røg af, da jeg kørte på det. Jeg er irriteret over at en Dansk hjemmeside, kan finde på at tage så mange penge, for et board der går i stykker, efter de første 4 måneder. Synes helt ærligt ikke boardet skal have den pris, hvis det er så dårlig kvalitet. Helt ærligt, så er jeg skuffet!
Oliver Nonbye
12-04-2014
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Jeg beklager, at du har oplevet problemer med dit skateboard. Ved regelmæssigt brug kan dele med tiden godt løsne sig eller gå i stykker. Du er velkommen til at kontakte kundeservice med en beskrivelse og billeder af problemet på email@skatepro.dk, og de vil forsøge at vejlede dig. /Kristiane
Skateboardet er nu blevet okay, men hjulene var alt for stramme og der var en skævhed så det drejede hele tiden til den ene side. Men vi har fået justeret både hjulene nu og nu køre det okay. Men det var lidt svært at justere. Forsendelse var okay. Det blev sendt rigtigt hurtigt som er et stort plus.
Susanne Nielsen (Svebølle)
10-04-2014
Bedømmelse: 3 ud af 5!
rigtig god service
katrine lundin (Odense V)
20-03-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
rigtigt fint board - barnebarnet blev meget glad for det og alt blev prøvet af. fin hurtig levering også uden problemer
Poul Erik Jensen (Allerød)
17-02-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Seriøst, i starten var jeg glad for det. Men nu har man nærmest lyst til at save det over. Har kun brugt det i 5 uger. Der er ikke ligevægt i lortet. Det går alt for let i stykker. (Jeg lavede ollie og så kom der en revne i næsen) Trucksne knirker som en gammel rødden dør Slet ikke værd at betale 500 for det. Skuffet!!!!
Rasmus Margon Madsen (Lemvig)
02-02-2014
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Vi forstår rigtig godt at du er skuffet over boardet. Det er selvfølgelig meningen at det skal holde længere end det, alt beroende af hvordan og hvor meget det bruges. Men hvis du vil sende billeder og filmklip ind på hvad der du mener er galt, så vil vi heller end gerne kigge på det. :)
/Sara
Utrolig hurtig lev. Har ikke noget at klage over..
Lene Hansen (Samsø)
22-01-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Det kører godt. Knægten har det under sengen og kører på det morgen og aften på værelset/er meget glad for det. :-)
Christian Fly Rasmussen (Kalundborg)
09-01-2014
Bedømmelse: 5 ud af 5!
mega godt board :D
Oscar Bundgaard
30-11-2013
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Kan langt fra anbefales. Køb hellere et dyrere skateboard, og især ikke herinde fra skatepro. Det var godt nok et ringe board, som alt for hurtigt er snappet.(knækket over) og måtte vente på at få svar på mail, på en strækning over knap 2 uger.. 1 stjerne er endda for meget..
Susanne Thuesen (Haderslev)
09-09-2013
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Svar fra SkatePro:  Jeg kan godt se at I ikke har haft meget held med boardet eller samtalen med os - desværre forsømte vi at svare i sommertravheden i lige knap to uger. Det sker heldigvis meget sjældent og vi beklager meget, at det skulle gå ud over jer!
Boardet er som udgangspunkt fint for nybegynder og folk som vil øve sig lidt endnu, men bliver lige som alle andre boards desværre slidt, i sær hvis man kører meget på det og øver tricks. Skal man ud at køre meget, kan det anbefales at købe boards fra Globe eller Antihero.
/Milena
Et skateboard der desværre alt for hurtigt slides og går i stykker og hjulene ruller dårligt her efter kun en måned. For dyrt i forhold til kvaliteten. En meget skuffet dreng.
Annika Schauman
30-05-2013
Bedømmelse: 1 ud af 5!
Superfornøyd kjøper:)
Stig olsen (Våler I Østfold)
22-04-2014
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Vis alle 19 anmeldelser
SkatePro