Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
Menu
CCM

Super Tacks AS1 Ishockey Skøjter

(1)
Video
Video
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Super Tacks AS1 Ice Skates fra CCM er lavet med spillere på højt niveau for øje og kommer med en masse avancerede teknologier.

Fra toppen - Den patenterede Mono Frame 360 har en fantastisk anatomisk pasform takket være designet i ét stykke, som øger kontaktområdet med hele støvlen sammenlignet med en todelt. Med andre ord får et design i ét stykke dig til at føle dig mere forbundet med støvlen.

Selve støvlen har en stærk kulstofkomposit, som er virkelig stiv og giver en fremragende kraftoverførsel ved hvert skridt. Sålen på denne model har et forbedret hælområde, som gør energioverførslen endnu mere jævn.

Den stive og termoformbare kerne kommer med en foring lavet af TotalDri-materialet. Læg dertil den ekstra udluftning i bunden af støvlen, så er der gode chancer for, at dine fødder forbliver næsten tørre under spillet.

Super Tacks AS1 er udstyret med Tritech Flex-tungen. Denne tunge beskytter dig mod snørebåndsbid og tillader den fremadrettede fleksibilitet, som nogle spillere virkelig ønsker. Den er godt polstret for bedre komfort og beskyttelse.

Holderen og løberen består af SB4.0 og Speedblade Black. Den holdbare SB4.0-holder har en øget angrebsvinkel, som giver bedre skridt og sving. Den sorte Speedblade har en aggressiv oxidbelægning, som giver en forlænget levetid og ekstra modstandsdygtighed over for korrosion.

Varmestøbbar for en tilpasset pasform

Selvom de har hævet højden på quarter-pakken og tilføjet endnu flere teknologier til disse skøjter på højt niveau, er de stadig en smule lettere end sidste års model.

Bemærk! Vi anbefaler altid , at du får slebet en skøjte af denne kaliber på dit lokale ishockeystadion eller hos en lokal specialist.

Baseret på vores erfaring med CCM har vi besluttet at liste skøjterne med størrelser, der passer til rigtige skostørrelser. Så når du vælger en ny skøjte, skal du blot matche den med din nuværende skostørrelse.

CCM bruger deres helt egen omregningstabel og har mærket deres produktkasser med deres egne "EU-sizes". Det betyder, at æsken højst sandsynligt ikke vil matche dit valg af størrelse, og derfor opfordrer vi dig til at prøve skøjterne, før du sender dem tilbage.

Specifikationer

Inderstøvle detaljer:
Indbygget, Anatomisk udformet
Udskiftelige klinge:
Ja
Støvlemateriale:
Komposit
Inderstøvle materiale:
Microfiber
Støvle/Skal type:
Hård
Lukkemekanisme:
Snøre
Vægt:
768g
Cuff:
V-Cut, Mid-cut
Klingematerial:
Stainless steel
Slibning:
Ikke nødvendigt
Tåtakker:
Ingen

Fra samme mærke

Vis alle

anmeldelser   (1)

bon produit, arrivé dans les temps
BIDON-MARABOEUF Ollivier (Caen)
09-09-2019
Bedømmelse: 5 ud af 5!
SkatePro