Produktet er udsolgt, og forventes IKKE på lager igen. Vis lignende produkter
×
MENU
Tilbage |
USD skates

USD Carbon Free Montre Livingston Boot Only

DKK 2.699,-
(4)
Zoom
Udsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter
Beskrivelse

Denne Carbon Free model er den første pro skate for Montre Livingston fra USD. Specielt designet til at passe til Montre s dreadlock Jamaica udseende.
Støvlen er lavet i ruskind med læder snore hængende fra cuff lineren med "rasta"-farvede perler på - de matcher snørebåndene, som er i samme farvetema.
De leveres med MyFit liner for optimal costum pasform. Denne liner kan varmestøbes seperat for en skræddersyet pasform. USD har valgt at bruge en dobbel velcro strop lukning i stedet for den traditionelle memory ankel spænde og velcro midt rem. De giver bedre flex og er også lettere at udskifte.

Specifikationer
Støvle/Skal type:
Blød
Inderstøvle detaljer:
Aftagelig, V-Cut, Anatomisk udformet, Varme formbar
Lukkemekanisme:
Velcro
Frame-type:
Flat setup
Støvlemateriale:
Komposit, Læder
Inderstøvle materiale:
Neopren, Microfiber
Cuff:
Lav ankelstøtte, V-Cut
Montering:
UFS
Soulplate:
One-piece
Backslide plate:
Indbygget
Anbefalet til:
Aggressive skating, Freestyle skating
Vægt:
1400g
anmeldelser   (4)
kjøp en størrelse opp. ellers er det en fantastisk støvel. men min må slites inn litt. lineren er enkel og varmebehandle for form. trekker noe minus i at det er så fryktelig mye lisser og stramme og ordne på. tar litt tid og få på seg støvelen. men når den er på sitter den godt. og det går ikke ann og ta av kragen rundt cuffen da den er sydd fast i booten.
daniel tande jenssen (Spydeberg)
19-11-2018
Bedømmelse: 4 ud af 5!
Ganske så kul skate. Jeg bruker 42,0 og 42,5 i skostørrelsen og bestilt meg denne booten i 43. Noe trang i passformen, men jeg er sikker at den går seg til (jeg har ikke heatmolded denne - det er en mulighet for det!). Jeg opplever at booten (lineren) er noe tynn, men dette kan skyldes at jeg har gått over fra Trigger skates som har en meget fet padding. Ellers er det ingen buckles, noe som er uvant. Jeg har skatet to ganger nå, og det har vært bra nok. Buckle kan også settes på. Det er ellers bra tyngde på skates (de er lette) og meget gode og raske soul/negative plates. Dette fungerer godt med Kizer type X frames.
Pavel R. (Sellebakk)
02-10-2018
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Skönare och skönare med tiden men värt att tänka på större storlek änn man är van med!
Kenny holm (Lysekil)
01-05-2017
Bedømmelse: 3 ud af 5!
Vis alle 4 anmeldelser
SkatePro