×
Menu

Leashes til SUP boards

Hold kontakten med dit board

Du har ikke lyst til at bruge tid på at jagte din SUP. Det du virkelig har lyst til er, at bruge så lang tid på boardet som muligt. Derfor er en SUP leash / surf leash, en vigtig del af dit setup. Uden en board leash, kan selv en let brise eller strøm få dit board til at drive væk i løbet af få sekunder. Hvis du er ude på havet, kan det faktisk været ret farligt, og en sup leash forhindre dette i at ske.

Inden du skynder dig at købe en SUP leash, er der et par ting du skal overveje. En af tingene er, om du skal have en oprullet eller en lige SUP leash. Fordelen ved en oprullet SUP leash er at den primært forhindre dig i at falde i vandet. Derfor er dette oftest den type SUP leash, som anvendes af folk der sejler på konkurrence plan, eftersom den minimere modstand forsaget af vandoverfladen. En lige board leash er mere traditionel, men bruges næsten kun af SUP surfere der sejler på bølger.

Hvor sætter man sin SUP leash fast?

Stedet hvor den sætte fast variere lidt, men det er typisk på læggen eller anklen. Læggen favoriseres oftest af surfere der godt kan lide at bevæge sig på boardet mens de surfer.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser