×
MENU

Segway Ninebot

Hvilken slags heksekunst er et Segboard?

Et Segboard eller en Segway Ninebot er et to-hjulet selv-balancerende el-køretøj. Virksomheden fik patent på deres segway board også kendt som et segboard i 2001, og har udgivet flere modeller siden da. I 2016 udgav virksomheden deres Mini Segway, som er en mindre version af den originale model, som også kan bruges af børn.

Hvert Segboard kommer med forskellige specifikationer og funktioner. Et segway board er for eksempel nem at bære og er mindre end den traditionelle Segway model. Så det kommer an på hvilken model du bedst kan lide, samt hvilket behov du har, når du skal vælge.

Segway board - Historien og dramaet

Historien om Segway og Ninebot kunne faktisk være plottet til en film. Segboardet blev opfundet i USA, men opfinderne havde nogle udfordringer med at gøre deres nye elektroniske transportmiddel profitabel.

Imens, I Kina, producerede en virksomhed ved navn Ninebot lignende produkter, men eftersom Segway ejede patentet på det selvbalancerende køretøj, blev det ikke taget godt imod i Amerika. Segway sagsøgte Ninebot. Men hvordan tog Ninebot imod det? De købte Segway og fusionerede de to virksomheder. Det er derfor at vores selvbalancerende køretøjer både hedder Ninebot og Segway.

e-mærket