×
Menu

BMX Tøj

BMX tøj til Street og Race

BMX tøj dækker en bred vifte produkter, som bruges både til hverdag, race og beskyttelse. Looket for en BMX rider er generelt afslappet, og mange bærer baggy tøj som er både åndbart og behageligt. En masse BMX beklædning har et afslappet look med sort og hvid som de mest almindeligt farver, men nogle mærker tilbyder også kreative og farverige muligheder som et frisk alternativ til standarden.

Hvad har en BMX rider på?

Freestyre riders er mere tilbøjelige til at have afslappet, løst BMX tøj på. Øverst har de en løstsiddende BMX T-shirt sammen med en sweatshirt eller jakke, afhængig af vejret. BMX bukser eller shorts er begge gode valg, og mange af bukserne har plads til knæbeskyttere indenunder.

Til racere er en BMX trøje det normale valg, fordi de er lavet af polyester, som gør dem lette og åndbare. BMX bukserne er lavet af lignende materialer, men med mere stræk til at forbedre bevægelsesfriheden.

Begge disse BMX discipliner har brug for lignende sko, med masser af støtte og postring omkring fødderne. BMX sko kommer især på prøve, når man udøver stunts, og derfor er det vigtigt, at de kan modstå hårde slag og giver rideren en følelse af kontrol.

Det eneste udstyr, som er mere vigtig end tøj, er beskyttelsesudstyret. Se vores udvalg af BMX Beskyttelse her.

SkatePro
Persondatapolitik Cookies Handelsbetingelser