Fri fragt over 500 DKK* 180 dages bytteret Fri returfragt Log ind  |  Kontakt os |  Om SkatePro
SkatePro
Boards
Værd at vide
 Mærker Størrelse
 Deck længde
 Deck materiale
 Deck yderlige materialer

Skateboard

Enuff Abstract SkateboardEnuff Logo SkateboardEnuff Peas-n-Beans Skateboard
Choke Rasta SkateboardChoke Black & White SkateboardChoke Rider Skateboard
Enuff Logo Mini SkateboardChoke R´n´B SkateboardChoke Jazz Skateboard
Choke Beer SkateboardChoke It wasn´t me SkateboardGlobe Hitters Skateboard
Globe Ankkst SkateboardChoke Ice Cream SkateboardGlobe Varsity Skateboard

Her hos SkatePro har vi et bredt udvalg af skateboard, og det er vigtig at finde det helt rigtige skateboard til dit behov og evner. SkatePro tilbyder komplette skateboard, eller enkelte specifikke dele til dit skateboard som decks, trucks, hjul, griptape mm. Inden du går ud og køber et skateboard, er det vigtig at gøre sig bevidst om hvad man ønsker af få ud af ens skateboard. Et longboard er til at cruise og carve på, mens en klassisk skateboard er til at lave tricks og kører på ramper med.

Et skateboard er bygget op af et deck, som er selve brættet man står på. Under decket monterer man side-by-side hjul i hver sin ende af decket. Ovenpå decket monterer man griptape, som er en slags sandpapir, som hjælper til at stå bedre og nemmere fast på skateboardet.

Skateboarding udspringer fra Vestkysten i USA, hvor surfere savnede at lave noget på fastlandet, og derfor fandt på at fastspænde hjulsæt på deres surfboard. Efterfølgende er skateboard blevet udviklet til mange forskellige slags skateboard, og findes nu et uendelig antal former.

Hvilket skateboard skal jeg vælge?

Er du i tvivl om, hvilket skateboard du skal vælge, så læs vores skateboard-købeguide. Her gennemgår vi de fleste ting du bør være opmærksom på, når du køber et skateboard; deck, trucks, kuglelejer og hjul.