×
Menu

Energy Patrol Rampe Knæbeskyttere

(2)
Video
Video
1 sæt
Antal
1 sæt
2 sæt
3 sæt
4 sæt
5 sæt
6 sæt
7 sæt
8 sæt
9 sæt
10+
Antal
1 sæt
2 sæt
3 sæt
4 sæt
5 sæt
6 sæt
7 sæt
8 sæt
9 sæt
10+
Antal
1 sæt
2 sæt
3 sæt
4 sæt
5 sæt
6 sæt
7 sæt
8 sæt
9 sæt
10+
Læg i kurv
  Gem til senere
Fri fragt over 599 kr
Levering 1 hverdage
365 dages returret

Se også

Beskrivelse

REKD Energy Patrol Ramp knæbeskyttere er perfekte til ekstremsport og aktiviteter, hvor der er grund til at beskytte sine knæ. Knæbeskytterne er omhyggeligt udviklet til at opfylde de højeste sikkerhedsstandarder og giver uovertruffen beskyttelse og kontrol. De har specialformede skaller, der er enormt robuste og let kan skiftes ud.

Det indvendige memory foam-lag sikrer en personlig og vedvarende komfort, og skummets ergonomiske form og høje massefylde sikrer ekstra beskyttelse og stødabsorbering. En ting, der virkelig får disse knæbeskyttere til at skille sig ud i mængden, er REKD Energy skumlaget, der er optimeret til at reducere op til 75 % mere energi ved slag.

Det er nemt at justere beskytterne, når du er på farten - du kan nøjes med at justere den øverste strop. Stroppernes ender er foldet tre gange, så du er sikker på, at de bliver siddende, hvor de skal, når du kører. På bagsiden er der loops til at holde orden i stropperne. Den nederste powerstrop sørger for at beskytterne sidder sikkert. Det super bløde materiale giver overlegen komfort, og det er muligt at vaske beskytterne.

Beskyt dine knæ bedre med REKD Energy Patrol knæbeskyttere. De er udviklet med henblik på sikkerhed, performance og komfort og er det ultimative valg for ekstremsportsentusiaster.

Specifikationer

Køn:
Mand, Kvinde, Junior
Beskyttelse:
Slagfaste polyethylen skaller, Impact resistant 3D foam
Lukkesystem:
To elastiske stropper
Stil:
Removable knee cap, EN 14120

Populære produkter

Vis alle

Fra samme mærke

anmeldelser   (2)

So many features that make these knee pads amazing! And half the price of other pro pads
Daiz Westbury (Margate)
15-03-2024
Bedømmelse: 5 ud af 5!
Vis alle 2 anmeldelser
SkatePro